• Novinky

            • Gratulujeme

            • Koncom novembra sa naši žiaci Marek Hodás, Michal Jančo, Daniel Vlčko a Branislav Juhás zúčastnili krajského kola súťaže Zenit v programovaní. S riešením súťažných úloh si najlepšie poradil Daniel Vlčko, ktorý sa umiestnil na 1. mieste a s rovnakým počtom bodov sa Branislav Juhás umiestnil na 2. mieste. Marek HodásMichal Jančo  sa stali úspešnými riešiteľmi.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

              Srdečne blahoželáme a prajeme im rovnaký výsledok aj v celoštátnom kole 😊

            • Deň otvorených dverí

            • Milí návštevníci,

              dovoľte nám pripomenúť blížiaci sa termín Dňa otvorených dverí (Open Day), ktorý sa uskutoční 15. 12. 2022 v budove Bilingválneho gymnázia Milana Hodžu v Sučanoch. Všetkým registrovaným účastníkom bol odoslaný email s odkazom, na ktorom si môžu overiť svoju registráciu, skontrolovať počet sprevádzajúcich osôb, program a skupinu, ktorú si pri registrácii vybrali. V prípade nedoručenia emailu si skontrolujte aj priečinok nevyžiadaná pošta ("spam") vo Vašej emailovej schránke. 

              Tešíme sa na vašu návštevu.

              Vzhľadom na kapacitné možnosti školy, nové registrácie už nie sú možné. 
              Za pochopenie ďakujeme.

            • Basketbalové družstvá dievčat a chlapcov v okresnom kole aj tento rok s postupom a bez prehry.

            • 7. - 8. 12. 2022 sa uskutočnili majstrovstvá okresu Martin v basketbale stredných škôl žiačok a žiakov pre školský rok 2022/2023. V športovej hale ZŠ Aurela Stodolu v Martine sme pri výbornej atmosfére, ktorú vytvorili žiaci domácej základnej školy zviťazili vo všetkých zápasoch a zaslúžene postúpili do krajského kola, kde budeme bojovať o postup na finálové MSR. Školu úspešne reprezentovali dievčatá Ema Kubáňová, Soňa Hutňanová, Karolína Olexová, Emma Hutňanová, Nikola Pekarová, Natália Ferenčáková, Nina Mokrišová, Šárka Štupáková, Nina Mičianiková a chlapci Michal Socha, Dávid Sloboda, Branislav Lukáč, Adam Lehotský, Boris Babic, Patrik Čapliar, Filip Papšo, Ivan Florek a Martin Hornák.