• Novinky

            • Gratulujeme

            • 26.3.2021 sa naším žiakom 3. a 4. ročníka podarilo úspešne reprezentovať našu školu v súťaži Generácia Euro organizovanou Národnou bankou Slovenska. Tím mentorovaný Samuelom Mihalčíkom v zložení Tereza Veselá, Nina Tomaškinová, Peter Kasenčák, Martin Janco a Timotej Oršula sa umiestnili na 1. mieste a tím v zložení Adriána Juríková, Klára Richterová, Martina Vilinová, Adam Lehotský a Dario Mikuš sa umiestnili na 3. mieste, čím vybojovali pre našu školu najviac umiestnení spomedzi všetkých škôl.

              Gratulujeme obom tímom a držíme palce aj naďalej.

            • Medical science

            • Ahojte!

              Radi by sme vás pozvali na online prednášku o medical science, ktorá je organizovaná ako náhrada UK trip s našou absolventkou Alex. Prednáška sa bude konať už túto stredu (24.3.) o 16:00 cez aplikáciu Microsoft Teams.Tešíme sa na vás!

              V prípade záujmu sa môžete prihlásiť do utorka v tomto linku: https://forms.gle/zTnSXsr3a2qFEnaj6

            • Obleč sa ako meme

            • Aj tento týždeň ste prišli so zaujímavou témou pre našu #dressupchallange - tentoraz si zásluhy pripíšu štvrtáci, ktorí vymysleli, že sa máme obliecť ako meme. Niektorí z Vás možno doteraz ani netušili čo to meme vlastne je, a my pevne veríme, že po včerajšku sa to zmenilo. V nasledujúcom videu si môžete prezrieť naše „memečka“, čo sú teda myšlienkové pojmy, ktoré sa šíria prostredníctvom internetu, a môžu mať formu slov, obrázkov, videí a iných. Kreativite sa u nás naozaj medze nekladú, veď sa sami presvedčte.


              Nezabúdajte, že po skončení výziev budú najaktívnejší z Vás ocenení, preto, pre zapojenie sa do súťaže o ceny,  posielajte Vaše fotky na mail ŽŠR: zsr.bgmhsucany@gmail.com alebo na náš Instagram zsr.gbas. Tešíme sa na Vás o týždeň.

               

              Vaša ŽŠR a Kristína Lukašíková

            • Obleč sa ako na párty

            • Myslíme si, že viacerým z nás chýba sociálny život, či už niekde v kaviarňach, von na ulici alebo na rodinnej oslave či dobrej diskotéke. Preto nám naši tretiaci vymysleli tému #dressupchallange na tento týždeň: „Obleč sa ako na párty“.

              Prípravy začali už ráno – bolo potrebné sa patrične obliecť, pripraviť playlist ale aj miestnosť. To netrvalo dlho a už sme počúvali hudbu v Zoom miestnostiach, obdivovali šatové kreácie a poriadne sa zabávali. Túto našu celodennú GBAS párty sme poriadne zdokumentovali videom a tak sa aj Vy môžete presvedčiť, že to naozaj stálo za to.

              Nezabúdajte, že sa stále môžete zapojiť  do súťaže o ceny, stačí len posielať Vaše fotky na mail ŽŠR: zsr.bgmhsucany@gmail.com alebo na náš Instagram zsr.gbasTešíme sa na Vás o týždeň.

               

              Vaša ŽŠR a Kristína Lukašíková

            • Gratulujeme

            • Naša žiačka, Anna Jambrichová, 5. ročník, získala 2. miesto v okresnom kole SOČ v odbore biológia a postupuje tak do krajského kola.

              Gratulujeme a držíme palce!

            • Obleč sa ako Tvoj obľúbený spevák/hudobník

            • Výzva „Obleč sa ako...“ stále pokračuje. Tento týždeň nám tému vymysleli naši druháci a tak sme sa obliekli ako naši obľúbení speváci či hudobníci. Niektorí z Vás tvrdili, že to bola najťažšia výzva čo sa prevedenia týka, no aj tak ste sa s ňou popasovali bravúrne.


              V stredu na hodinách repoval Eminem, ocenenie Grammy ale aj iné si prevzali Daft Punk, Amy Winehouse či Gorillaz , a fanúšikovia sa mohli stretnúť na koncertoch Ariany Grande, Weeknda no aj ABBA. Veď sa presvedčte aj Vy a pozrite si video z tohtotýždňovej výzvy, do ktorého nám pesničku nahral sám Eminem.
              Nezabúdajte, že sa stále môžete zapojiť  do súťaže o ceny, stačí len posielať Vaše fotky na mail ŽŠR:  zsr.bgmhsucany@gmail.com alebo na náš Instagram zsr.gbasTešíme sa na Vás o týždeň.

               

              Vaša ŽŠR a Kristína Lukašíková