• Novinky

            • Oznam

            • Oznam pre osoby vstupujúce do objektu školy a školského zariadenia

              Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom ochorenia COVID-19 (neprimeraná únava, bolesť hlavy a tela, zvýšená telesná teplota, kožná vyrážka, nádcha, bolesť hrdla, strata čuchu a chuti, kašeľ, sťažené dýchanie, známky ochorenia tráviaceho traktu bolesť brucha, vracanie, hnačka), ako aj inej infekčnej choroby nesmie vstúpiť do priestorov školy a školského zariadenia. Pri výskyte týchto príznakov je potrebné telefonicky kontaktovať lekára.

              Po každom prerušení dochádzky do školy v trvaní 3 a viac po sebe nasledujúcich dní (vrátane víkendov a sviatkov) rodič predkladá „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ dieťaťa/žiaka.

              Vstup cudzím osobám do priestorov školy a školského zariadenia je zakázaný alebo povolený iba v režime OP (očkovaný, prekonaný) so súhlasom riaditeľa.

              V nadväznosti na zhoršujúcu sa epidemiologickú situáciu súvisiacu s ochorením COVID-19 na Slovensku a zmenami opatrení si vás dovoľujeme informovať, že na komunikáciu externých osôb so školou počas úradných (stránkových) hodín sa bude využívať  dištančný spôsob komunikácie (písomne, e-mailom, telefonicky, cez EduPage a pod.).

            • Súťaž iBOBOR

            • Informatická súťaž iBOBOR sa uskutočnila dňa 9.11.2021 v kat. Senior (3,4,5 ročník SŠ) – počet účastníkov z našej školy – 36, úspešných riešiteľov 23. Najúspešnejšími boli Jakub Vlk V.A, Matej Lapka III.D a Ondrej Štrkolec III.D, všetci traja s počtom bodov 73,33 z 80 a percentilom 99,02. Umiestnili  sa na spoločnom 38 – 54 mieste z viac ako 5500 účastníkov. Tesne za nimi boli Maroš Magoč IV.B, percentil 98,06 a Samuel Lipovský IV.C,  percentil  98,06.

              Dňa 11.11.2021 prebehla aj kat. Junior (1 a 2 ročník SŠ) počet účastníkov z našej školy – 103, úspešných riešiteľov 44.  Najúspešnejšími boli Ema Hýroššová II.B, Emma Hanáková II.D, Alexej Sopčák I.B,  Miloš Maslan II.B, Artur Antol, II.C, Hana Kmeťová, II.B, Ema Malecová II.A, Laura Martinková  II.B, Nikola Poláková II.B a Zuzana Strachanová II.A. ktorí sa umiestnili na spoločnom 94 – 167 mieste z viac ako 10500 účastníkov, Dosiahli vysoký percentil úspešnosti – 98,41. Do úrovne percentilu nad 95 sa prebojovali ešte aj Sára Urbanová II.B (97,15), Tereza Belková II.C (97), Lujza Vyskoková I.A (95,67) a Barbora Svitková I.D (95,67).

              Úspešným riešiteľom blahoželáme a všetkým súťažiacim ďakujeme za reprezentáciu školy!

              Silvia Babíková , školská koordinátorka súťaže

            • Blahoželáme

            • Dňa 11. novembra 2021 o 15. hodine sa konal rozborový seminár súťaže v moderovaní Sárova Bystrica. Do súťaže sa zapojili i žiaci našej školy a boli veľmi úspešní.  S. Černáková, V.C na krajskom kole získala 2. miestoJ. Šuňal postupuje z prvého miesta na celoslovenské kolo.

              Víťazom blahoželáme, Jurajovi budeme držať palce a s prípadnými záujemcami sa tešíme na spoluprácu v budúcom školskom roku.