• Novinky

            • Gratulujeme

            • V posledných týždňoch sa uskutočnila Biologická olympiáda. Po úspešnom školskom kole štyri naše dievčatá postúpili do krajského kola. Alexandra Dronzeková sa na kraji umiestnila na skvelom 6. mieste v kategórii A a Sofia Anna Cíbiková obsadila 4. miesto v tej istej kategórii a postúpila do celoštátneho kola. V kategórii B Kristína Sleziaková skončila na 2. mieste a Natália Michalcová na 1. mieste a obe postúpili do celoštátneho kola. Na celoštátnom kole boli dievčatá úspešné a skončili na skvelých miestach.
              Dievčatám gratulujeme a veríme v ďalšie výborné výsledky.

            • Gratulujeme

            • Tento víkend sa uskutočnilo celoslovenské finále súťaže High School Business Challenge, v ktorom si tímy zmerali sily pri riešení prípadových štúdií zo sveta biznisu. Nechýbal na ňom ani náš tím GBAS Flexers C. B. zložený zo žiakov piateho ročníka Samuela Mihalčíka, Filipa Chobora, Antona Krileka, Gabriela Bergera, Šimona Pekara a Andreja Mokriša, ktorý sa nakoniec umiestnil na prvom mieste. Chalani si tak vybojovali postup na medzinárodné finále, ktoré sa uskutoční v júli vo Varšave a stretnú sa v ňom najlepšie tímy z krajín V4.
              Budeme im v ňom držať palce!

            • 14. ročník súťaže Hodžov novinový článok

            • ZŠ s MŠ Milana Hodžu Škarniclova 1 v Bratislave v spolupráci s Ústavom politických vied SAV a s vydavateľstvom VEDA v rámci Dní Milana Hodžu, nad ktorými od ich vzniku každoročne preberá záštitu úradujúci predseda vlády SR, vyhlasuje pre žiakov ZŠ a študentov stredných škôl vo veku 13–16 rokov v Slovenskej republike aj v zahraničí 14. ročník celoslovenskej súťaže Hodžov novinový článok 2021 na tému:

              Ako žiť a vnímať svet otvorenými očami

            • Obleč sa ako...

            • Posledné videá z našej výzvy „Obleč sa ako...“ sú tu. Určite sa aj Vám budú páčiť.

              V stredu 24. marca sme sa obliekli ako predmety, tak ako to vymysleli naši piataci. S touto témou ste sa všetci popasovali bravúrne, preto si určite užijete aj video z tejto výzvy..

              O týždeň na to, v stredu pred Veľkou nocou, sme celú výzvu ukončili poslednou témou, ktorú vymysleli naši učitelia. Úlohou bolo obliecť sa ako z ktorejkoľvek dekády minulého storočia. Na hodinách sme si mohli užiť módnu prehliadku 20., 60., 80. no aj iných rokov – sami sa o tom presvedčte.

              Táto #dressupchallange je už u konca, no na Vašu kreativitu si môžete zaspomínať vždy – videá nájdete na stránke školy alebo na Instagrame zsr.gbas. Veľmi nás teší, že ste sa pravidelne zapájali a ozvláštnili si tak svoje (a aj naše) chvíle v tejto situácii. Celú súťaž ešte vyhodnotíme.

              A aj keď je naše pravidelné obliekanie sa už pasé, nezúfajte, ďalšia výzva začína, pretože teraz Varí a pečie celý GBAS. #bakeitoff

               

              Vaša ŽŠR a Kristína Lukašíková